Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Er gaat niets boven Groningen

18 november 2021 / Nieuws

Veel van onze volgers weten dit al. Ondanks dat ons kantoor al jaren in Zoetermeer gevestigd is, wordt er ook vanuit het Noorden des lands aan Fleet Resource gewerkt. Onze collega René (van het type Groningse nuchterheid…) is Noorderling en voert vanaf hier al 2,5 jaar het wagenparkbeheer uit voor een deel van onze klanten.

Fleet Resource opent kantoor in Groningen
We zijn er trots op dat we per 1 december a.s. ook kantoor houden in Groningen.
Ons kantoor zal gevestigd zijn op Zernike Campus Groningen. De Zernike Campus is een levendig gebied ten noorden van de stad Groningen waar onderwijs, kennis en ondernemerschap samenkomen en samen werken.
De belangrijkste reden om nu een tweede kantoor te openen is onze aanhoudende groei. Ons team wordt per 1 december a.s. wederom uitgebreid met een extra wagenparkbeheerder die ook vanuit onze vestiging in Groningen werkzaam zal zijn. We stellen hem later aan je voor!

Onze succesfactoren
Stil staan betekent achteruitgang, dus wij vinden het belangrijk om te blijven groeien. Dat is voor ons deels het verhogen van de omzet, maar zeker ook het verder verbeteren van onze dienstverlening en uniek worden. Ook vanuit Groningen zullen wij verder werken aan onze startup LeaseSwap.
Kortom, we zitten met ons bedrijf behoorlijk in een opwaartse spiraal. En we kunnen er niet omheen, dé succesfactoren hiervoor zijn onze bevlogen medewerkers en onze tevreden klanten. Trots overheerst!

Je bent binnenkort van harte welkom om ons nieuwe kantoor in Groningen te bewonderen. De koffie staat klaar. Uiteraard houden wij ons ook aan de dan geldende Corona-maatregelen.

× Kunnen we u helpen?