Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Fleet Resource: een oude bekende en een nieuw gezicht!

21 juni 2019 / Nieuws

René & Maarten

Een mooie nieuwe fase voor Fleet Resource breekt aan. Nadat Maarten Bisschop Fleet Resource in 2015 heeft opgericht en de afgelopen jaren succesvol heeft uitgebreid, is vanaf juli 2019 René van der Laan toegetreden als partner en mede-eigenaar. René heeft 16 jaar ervaring opgedaan bij autoleasemaatschappij Hitachi Capital Mobility, voorheen Noordlease.

Maarten en René hebben beide een enorme focus op klantgerichtheid, dus wat dat betreft zijn ze “uit hetzelfde hout gesneden”. In de samenwerking zal de nadruk bij de werkzaamheden van Maarten komen te liggen op operations en finance, terwijl René zich gaat richten op sales en marketing. Maarten en René zijn ervan overtuigd dat door hun krachtenbundeling Fleet Resource de aankomende periode een substantiële groei kan gaan doormaken. Concreet betekent dit een groei in de verdere professionalisering van de organisatie en het allerbelangrijkste: een groei van het aantal tevreden klanten en ambassadeurs!

Nieuwe fase René en Maarten
René van der Laan en Maarten Bisschop

Over Fleet Resource

Of het nu gaat om kleine wagenparken of wagenparken van meer dan 100 auto’s: met betrokken en ervaren vakmensen nemen wij op basis van abonnementsvorm het beheer van uw wagenpark uit handen. Wij zorgen voor de beste deals en nemen daarnaast operationele werkzaamheden over. Op basis van onze expertise innoveren wij gezamenlijk verder om te komen tot mobiliteitsoplossingen waar functionaliteit, een lage exploitatie en duurzaamheid hand-in-hand gaan.

Kennismaken en Maarten of René ontmoeten?
× Kunnen we u helpen?