Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Fleet Resource ondersteunt Kiwanis

4 augustus 2020 / Nieuws

Fleet Resource wil zich profileren als dé betrokken partner voor optimaal beheer van uw wagenpark en mobiliteit. Dat is ons speerpunt.
Daarnaast willen we in bredere zin betrokken zijn. We willen invulling geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid en zorgen voor toekomstige generaties. Daarom ondersteunt Fleet Resource Kiwanis.

Over Kiwanis Zoetermeer

Kiwanis Zoetermeer & De Hoop richt zich specifiek op hulp aan kinderen in Zoetermeer en omgeving. ‘De Hoop’ in de clubnaam is de toevoeging voor het bieden van hoop en de connectie die de club heeft met de stad Zoetermeer. De Zoetermeerse molen De Hoop is het symbool.
Kinderen hebben niet kunnen kiezen voor de situatie waarin ze starten. Kiwanis Zoetermeer & De Hoop ondersteunt door zich in te zetten voor kinderen met als doel om ze te laten stralen. Hieronder een greep uit de concrete projecten.

Sinterklaasfeest
Jaarlijks wordt een Sinterklaasfeest ondersteund voor ruim 100 kinderen van ouders die weinig te besteden hebben. Kinderen kunnen spelen, kleuren en op schoot bij Sinterklaas. Er zijn vele pieten en kinderen kunnen worden geschminkt. De kinderen krijgen cadeautjes zoals speelgoed, boeken en chocoladeletters.

Het Akkertje
Kiwanis Zoetermeer helpt via ‘handen uit de mouwen projecten’ diverse zorginstellingen voor kinderen. Voorbeeld hiervan is het opknappen van zorgboerderij Het Akkertje. Vijfentwintig personen met een handicap maken gebruik van deze boerderij. De leden van Kiwanis hebben een veranda gemaakt als overkapping voor de konijnenhokken en een cementvloer gestort in de varkensstal. De kinderen konden daarna weer genieten van de konijnen en varkens.

Meer dan 1.000 kinderen laten stralen
Kiwanis Zoetermeer heeft in 5 jaar tijd meer dan 1.000 kinderen laten stralen. Daarnaast is meer dan € 50.000 opgehaald om evenementen voor kinderen te organiseren.
Meer weten over onze samenwerking met Kiwanis Zoetermeer of aansluiten bij een evenement? Neem gerust contact met ons op via contact@fleetresource.nl

× Kunnen we u helpen?