Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Fleet Resource verbindt zich als sponsor aan Eredivisionist Volleybal Lycurgus

15 januari 2020 / Nieuws

Fleet Resource heeft zich per direct als sponsor aangesloten bij Volleybalvereniging SAMEN.Lycurgus. Het mannenteam acteert al jaren op het hoogste niveau en werd in de laatste vijf jaar maar liefst drie keer landskampioen van Nederland.
Om de successen te kunnen waarborgen heeft SAMEN.Lycurgus ambitieuze plannen voor de toekomst. Dit duidt op raakvlakken tussen de beide organisaties.

Goed zichtbaar

We zijn niet te missen wanneer je een thuiswedstrijd van SAMEN.Lycurgus bezoekt of bekijkt op televisie. Zo zal ons logo als vloersticker te zien zijn en zullen we met regelmaat verschijnen op de led-boarding rondom het veld.
We gaan ons gedurende de samenwerking inzetten als actief en betrokken lid van de Businessclub en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

v.l.n.r: Arjan Taaij (trainer/coach SAMEN.Lycurgus), René van der Laan (Fleet Resource) en Wytze Kooistra (organisatieteam SAMEN.Lycurgus).

Fan?

Ben jij een sportliefhebber en wil je graag een keer een volleybalwedstrijd van SAMEN.Lycurgus bezoeken? Volg ons op Facebook en/of LinkedIn.
We verloten regelmatig vrijkaarten!

× Kunnen we u helpen?