Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Fleetmanagement in onzekere tijden: hoe ondersteunen wij onze klanten om door de crisis te komen?

1 april 2020 / Nieuws

Door alle noodzakelijke maatregelen rondom het coronavirus is voor veel van onze klanten een onzekere tijd aangebroken. Juist ook in deze periode willen wij maximaal meedenken en geven wij dagelijks advies over het realiseren van kostenbesparing en het creëren van financiële ruimte. Hieronder hebben wij een aantal tips op een rij gezet.

Verlagen maandelijks brandstofvoorschot
Wij voeren overleg met de leasemaatschappijen om ervoor te zorgen dat de facturatie van de maandelijkse brandstofvoorschotten gehalveerd wordt of naar nul wordt gebracht. Immers, momenteel rijden de meeste leaseauto’s fors minder kilometers en vindt er daarom bij de verrekening aan het einde van het kwartaal ook geen hoge doorbelasting plaats.

Verlaging leasekosten door minder kilometers
Doordat er minder gereden wordt vallen de werkelijk verreden kilometers (fors) lager uit dan wat contractueel is vastgelegd. In overleg met de leasemaatschappij passen we deze contracten nu al aan naar een lager jaarkilometrage zodat per direct de exploitatiekosten worden verlaagd.

Verlenging van leasecontracten en maximaal benutten van capaciteit
We adviseren onze klanten momenteel om leasecontracten indien mogelijk te verlengen. Daarnaast proberen we alle stilstaande auto’s te herplaatsen in de organisatie. Voor extra mobiliteitsbehoefte zetten we momenteel veel shortlease in, waarbij flexibiliteit gegarandeerd is tegen voordelige tarieven.

Ondernemers helpen, daar worden wij blij van!
Ook van gedachten wisselen over maximale kostenbeheersing ten aanzien van uw wagenpark? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.
Tot slot wensen wij u veel sterkte en gezondheid toe!

× Kunnen we u helpen?