Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

INretail kiest voor optimaal beheer van het wagenpark

16 september 2019 / Nieuws

Met maar liefst 13.000 aangesloten winkels is INretail de grootste brancheorganisatie in retail non-food. Al 100 jaar worden ondernemers door INretail vooruit geholpen.
INretail vindt het belangrijk dat medewerkers zich zakelijk optimaal kunnen bewegen. Zorgeloos van A naar B tegen verantwoorde kosten. Daarom heeft INretail in juli 2019 de samenwerking gezocht met Fleet Resource.
Fleet Resource neemt met betrokken vakmensen het wagenparkbeheer uit handen, maar welke voordelen levert dit INretail nu concreet op?

INretail koopt in tegen de beste voorwaarden: Fleet Resource voert het contractmanagement van de mantel- en leaseovereenkomsten uit. Op deze wijze worden de beste deals gegarandeerd en is INretail er zeker van dat de leasemaatschappijen zich aan de gemaakte afspraken houden.

Efficiënt wagenparkbeheer leidt tot beheersing en besparing: Tijdsbesparing is voor INretail één van de belangrijkste redenen geweest om voor Fleet Resource te kiezen. Fleet Resource neemt daarom alle operationele werkzaamheden uit handen en kijkt daarnaast ook kritisch naar processen en doet voorstellen voor optimalisatie.

Tevreden berijders en medewerkers: Fleet Resource ondersteunt de medewerkers van INretail en vormt een persoonlijk en betrokken eerste aanspreekpunt.

Optimale informatiestromen: Fleet Resource verzorgt de mutaties en levert dit geautomatiseerd aan, zodat het eenvoudig verwerkt kan worden door de HR-afdeling en de financiële administratie. Tenslotte zorgt Fleet Resource ervoor dat INretail op basis van real-time managementinformatie kan sturen op variabele wagenparkkosten.

De organisaties MODINT (brancheorganisatie voor mode, interieur, tapijt en textiel) en Tuinbranche Nederland (brancheorganisatie voor de gehele tuinketen) zijn gehuisvest in hetzelfde pand als INretail en ook zij hebben inmiddels gekozen voor de dienstverlening van Fleet Resource, wel zo gemakkelijk!

Meer weten en ook profiteren van alle voordelen? Neem gerust contact met ons op!

× Kunnen we u helpen?