Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Medewerkers van NDC mediagroep gaan voortaan zorgeloos van A naar B tegen verantwoorde kosten

13 februari 2020 / Nieuws

NDC mediagroep is het grootste onafhankelijke mediahuis van Noord-Nederland met meer dan 70 digitale kanalen, 30 events, 40 weekbladen, 7 nieuwsbladen en 3 dagbladen. Zij kent Noord-Nederland als geen ander; haar titels zijn al sinds 1752 verweven met dit gebied.
Met deze infrastructuur verbindt NDC mediagroep meer dan twee miljoen noorderlingen met 50.000 bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De uitgever heeft met haar crossmediale portfolio zowel kwalitatief als kwantitatief het hoogste bereik in deze provincies.

NDC mediagroep vindt het belangrijk dat medewerkers zich zakelijk optimaal kunnen bewegen. Daarom heeft NDC mediagroep Fleet Resource geselecteerd als dé betrokken partner voor het beheer van hun wagenpark.

Welke voordelen levert deze samenwerking op?
Fleet Resource neemt met betrokken vakmensen het wagenparkbeheer uit handen, maar welke voordelen levert NDC mediagroep dit nu concreet op?

Tevreden berijders en medewerkers
Fleet Resource ondersteunt medewerkers en berijders en vormt een persoonlijk en betrokken eerste aanspreekpunt. Plezierig werken en net dat stapje extra zetten zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Efficiënt wagenparkbeheer leidt tot beheersing en besparing
Optimalisatie van het wagenparkbeheer is voor NDC mediagroep één van de belangrijkste redenen geweest om voor Fleet Resource te kiezen. Fleet Resource neemt daarom alle operationele werkzaamheden uit handen en kijkt daarnaast ook kritisch naar processen en doet voorstellen voor verbetering.

Stappen in verduurzaming
Onder regie van Fleet Resource wordt het wagenpark verder verduurzaamd. Dit betekent CO2-reductie door het inzetten van voertuigen met een lagere uitstoot, maar ook geeft Fleet Resource advies om zo efficiënt en zo effectief mogelijk gebruik te maken van de bestaande capaciteit.

Kortom, het wagenpark van NDC mediagroep wordt geprofessionaliseerd, verduurzaamd en de kosten worden verlaagd. Meer weten en ook profiteren van alle voordelen? Neem gerust contact met ons op!

× Kunnen we u helpen?