Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Mini Cooper S versus Mini Electric Yours

18 oktober 2020 / Nieuws

Product League is één van onze klanten. Wij ondersteunen hen bij het beheer van hun leaseauto’s. Product League is een snel groeiende organisatie en helpt bedrijven met het bouwen van digitale systemen en applicaties. Zij zijn als werkgever erg mensgericht. Dit spreekt potentiële medewerkers aan en dus er komen door het jaar heen veel nieuwe mensen aan boord die wij weer voorzien van een nieuwe leaseauto.

Ieder zo zijn wensen
Natuurlijk werken wij bij onze klanten binnen kaders. De mobiliteitsregeling, die overigens ook vaak door onze ondersteuning tot stand is gekomen, is hiervoor de belangrijkste kapstok.
Toch heeft elke medewerker zijn eigen wensen en voorkeuren en wij begeleiden hen daar graag bij. Zo ook Ewout, Lead Product Owner bij Product League.
Privé was hij al in het bezit van een Mini Cooper S, maar zakelijk wilde hij toch graag elektrisch gaan rijden. Een logische keuze om te gaan voor de nieuwe Mini Electric!
Ewout is een liefhebber. Dus de nieuwe Mini Electric moest wel op de juiste manier worden uitgevoerd, dus: 17″ Roulette Spoke twotone velgen en het dak en spiegels in wit uitgevoerd. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat alle gele elementen op de auto, kenmerkend voor de Electric-uitvoering, zijn gespoten in de kleur van de auto zoals logo in de grille, logo’s op de zijkant en de naafkappen in de wielen.

Project geslaagd!

Elke dag nieuwe auto’s bestellen
Jaarlijks worden er voor onze klanten zo’n 250 tot 300 nieuwe leaseauto’s afgeleverd. Wij zijn er trots op dat we dit mogen begeleiden en elk vraagstuk is er één op zich.
Wij zijn gelukkig dat onze klanten en hun berijders zo tevreden zijn over onze dienstverlening. Dat zorgt ervoor dat we stapsgewijs blijven groeien en dat wij elke dag nieuwe auto’s mogen blijven bestellen. Wie wil dat nu niet!

Meer weten over onze dienstverlening en ook kennismaken met Maarten, Niels of René? Neem gerust contact met ons op!


× Kunnen we u helpen?