Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Mogen we ons even voorstellen? – Lennert van Bodegom

2 juni 2022 / Nieuws

Momenteel hebben we een enthousiast team van 7 medewerkers. Als onderdeel van de kennismakingsronde van ons team introduceren wij deze week:

Lennert van Bodegom
• 33 jaar
• Woont in Zoetermeer
• Verloofd met Nathalie en vader van Liam en Noé
• Sinds september 2021 werkzaam binnen Fleet Resource

Naast zijn werk als wagenparkbeheerder is Lennert ook verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen LeaseSwap.

1: Wat zijn je ambities?

Ik wil graag verder bouwen aan het succes van dit bedrijf. Omdat Fleet Resource nog een jong bedrijf is en ikzelf als één van de eerste werknemers in dienst ben gekomen voelt ieder succes als een persoonlijk succes en vind ik het echt gaaf om te zien dat we zulke stappen en groei doormaken. Mijn ambitie voor de toekomst is om een teamlead achtige rol te krijgen mocht de groei niet meer te stoppen zijn ?.

2: Wat zou een nieuwe traditie kunnen worden binnen Fleet Resource?

Traplopen! Ik ben kortgeleden begonnen met de trap te gebruiken in plaats van de lift. Dus als ik nu naar boven of naar beneden ga pak ik de trap. Ik kan je zeggen dat naar de 8e etage ‘’klimmen’’ best uitdagend is…  Maar het is een goed initiatief om iedereen hierin te betrekken. Je zit toch een groot deel van de dag achter een bureau op de stoel dus een stukje extra beweging kan geen kwaad?

3: Wat zijn je sterkste eigenschappen?

Ik denk mijn open persoonlijkheid, ik kan overal en met iedereen wel een leuk gesprek hebben.

4: Wat is je mooiste vakantie ooit?

Ik ben in 2016 met mijn hele familie (18 man en vrouw) 2,5 week in Florida gaan rondreizen. Dat was zo een leuke ervaring en van dag één tot de laatste supergezellig!

5: Wat is je favoriete auto?

Lamborghini Aventador, heel patserig maar wat een prachtwagen.

6: Wat zou je doen als je 1 dag alles mag doen?

 Ik zou heel graag met mijn gezin een keer naar het Kruger park willen gaan in Zuid-Afrika, lijkt me een geweldige ervaring.

7: Waar klaag je het meest over?
Wat een moeilijke vraag, volgens mij klaag ik nooit! ?× Kunnen we u helpen?