Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Mogen we ons even voorstellen? – Niels van der Meer

22 juni 2022 / Nieuws

Niels

De afgelopen weken zijn er al meerdere collega’s in onze kennismakingsronde aan je voorgesteld. Wij introduceren deze week:

Niels van der Meer
• 33 jaar
• Woont in Bleiswijk
• Getrouwd, één zoon èn een zoon onderweg
• Sinds oktober 2020 werkzaam binnen Fleet Resource

Niels is eerste aanspreekpunt voor meerdere klanten en zorgt er zodoende voor dat medewerkers zorgeloos van A naar B kunnen reizen.

1: Wat zijn je ambities?

Zakelijk gezien ben ik bijna sinds het begin bij Fleet Resource en vind ik het mooi om te zien welke groei wij doormaken als bedrijf. Met de komst van nieuwe collega’s weet ik zeker dat wij deze groei en ons succes door kunnen zetten. Persoonlijk gezien en dat klinkt misschien cliché, staat voor mij mijn gezin op één. Zeker met de komst van een tweede vind ik het belangrijk een goed partner en vader te zijn.

2: Wat zou een nieuwe traditie kunnen worden binnen Fleet Resource?

Mede door Corona hebben wij niet veel uitjes, zoals karten, met elkaar kunnen doen. Het lijkt mij een leuke traditie om regelmatig een teamuitje te doen.
Wie zijn beurt is het eigenlijk om het nu te organiseren?

3: Wat zijn je sterkste eigenschappen?

Ik ben doel- en resultaatgericht en laat zaken dan ook niet snel los, totdat het goed is opgelost. Het kan een valkuil zijn, maar in dit vak is het een fijne en sterke eigenschap.

4: Wat is je mooiste vakantie ooit?

De rondreis die wij hebben gemaakt door Thailand, van Bangkok tot aan de Jungle, echt een heel mooi en bijzonder avontuur.

5: Wat is je favoriete auto?

Van kleins af ben ik gek op auto’s. Vooral van Audi’s en dan vooral de RS uitvoeringen. Eén specifieke favoriet heb ik niet, dat wijzigt nog wel eens.

6: Wat zou je doen als je 1 dag alles mag doen?

Dan zou ik graag een aantal rondes over de Nürburgring doen met een ervaren instructeur ernaast die tips geeft. En dan het liefst in een Porsche GT3 RS.

7: Waar klaag je het meest over?

Wat een lastige vraag, ik ben namelijk niet echt het klaagtype. Misschien dat mijn collega’s hier anders over denken?× Kunnen we u helpen?