Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Mogen we ons even voorstellen? – René van der Laan

12 mei 2022 / Nieuws

In de afgelopen jaren is team Fleet Resource flink gegroeid en de aankomende weken stellen we alle collega’s aan je voor.
We geven graag een persoonlijk karakter aan de samenwerking met onze klanten en samenwerkingspartners en we vinden het daarom belangrijk om te laten zien welke personen zich schuil houden achter die telefoon of dat e-mail bericht.

Deze week, René van der Laan
• 41 jaar
• Woont in Groningen
• Getrouwd en vader van twee dochters
• Sinds juli 2019 werkzaam binnen Fleet Resource


1: Wat zijn je ambities?

Zakelijk gezien zijn mijn ambities om gestaag door te groeien met onze bedrijven. Een succesvol bedrijf begint mijn inziens met het verzamelen van hele goede mensen en daarom ben ik ook supertrots op onze collega’s die echt een team vormen en ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Ook privé heb ik ambities: ik wil een goede vader en man kunnen zijn en hier ook voldoende aandacht aan kunnen besteden.

2: Wat zou een nieuwe traditie kunnen worden binnen Fleet Resource?

We hebben enkele weken geleden met ons team gekart en dit zou ik graag elke paar maanden willen doen. Het moet dan toch eens gaan lukken om te winnen ?

3: Wat zijn je sterkste eigenschappen?

Ik heb van nature de drive om de beste te willen zijn, dat helpt me denk ik wel in mijn dagelijkse werkzaamheden en in de groei van ons bedrijf.

4: Wat is je mooiste vakantie ooit?

Met stip op één: onze huwelijksreis naar het westen van Canada in 2008.

5: Wat is je favoriete auto?

Ik ben eigenlijk wel heel blij met mijn huidige auto, een Polestar 2. Ik zou overigens nooit meer willen afstappen van elektrisch rijden.

6: Wat zou je doen als je 1 dag alles mag doen?

Ik ben niet enorm avontuurlijk aangelegd, dus ik zou zeggen: lekker eten en borrelen. Ik zou dan graag wel op een plek zijn waar de zon schijnt en het lekker weer is. Daar kan ik van genieten.

7: Waar klaag je het meest over?

Ik vind wel eens dat we met z’n allen (de hele maatschappij) in een “rat-race” zijn beland. Alles moet sneller dan snel en er is maar weinig geduld. Ik doe er waarschijnlijk zelf aan mee, maar kunnen we dat niet eens doorbreken?

× Kunnen we u helpen?