Contact

Neem contact op via ons contactformulier

Privacy

Gratis persoonlijk advies. Gemiddeld beoordeeld met 9.8/10 op basis van 24 reviews.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Fleet Resource er en wat doen ze eigenlijk?

Fleet Resource is er voor alle ondernemers, van klein tot groot. Met betrokken en ervaren vakmensen nemen wij op basis van abonnementsvormen uw wagenparkbeheer uit handen. Wij zorgen voor de beste deals en nemen daarnaast operationele werkzaamheden van u over.

Waarvoor kan ik bij Fleet Resource terecht?

Door te kiezen voor één van onze modules profiteert u van het uitbesteden van wagenparkbeheer in abonnementsvorm. Een abonnement afnemen hoeft niet persé. U kunt ook gebruik maken van de wagenparkscan of u kunt profiteren van tijdelijke ondersteuning of incidenteel wagenparkadvies.

Met wie werkt Fleet Resource samen?

Wij werken uitsluitend samen met de meest professionele leasemaatschappijen, dealerholdings en zakelijke autoverhuurders. Dit zijn uitsluitend partijen die net als ons standaard maatwerk bieden.

Ik heb maar een paar zakelijke auto’s en wil snel, voordelig en flexibel rijden, kan ik hiervoor Fleet Resource benaderen?

Jazeker, Fleet Resource heeft een uitgebreid netwerk aan professionele leveranciers en garandeert inkoop tegen de beste voorwaarden. U heeft één aanspreekpunt die alles voor u regelt en daarnaast ontvangt u ook nog eens gratis wagenparkadvies.

Wij helpen door op betrokken wijze het wagenparkbeheer voor u uit handen te nemen.

Wagenpark uitbesteden