Over Fleet Resource
Hallo ondernemer! Hulp nodig?

Wie zijn wij?

Wij zijn Fleet Resource! Heel veel mensen helpen, daar worden wij blij van.

Wij helpen door op betrokken wijze het wagenparkbeheer voor u uit handen te nemen. Of het nu gaat om kleine wagenparken van enkele auto’s of wagenparken van meer dan 100, onze drijfveer is om alle belanghebbenden voor langere tijd te binden op basis van onze professionele dienstverlening en prettig en persoonlijk contact.

Stelt u zich eens voor: u en uw medewerkers, altijd zorgeloos en flexibel van A naar B tegen verantwoorde kosten. Zonder dat het u zelf tijd en energie kost. Naast het feit dat wij uw wagenpark beheren adviseren wij u ook. Bijvoorbeeld over leaseprijzen en inkoopvoorwaarden, leasevormen, kosten- en CO2-reductie, mobiliteitsregelingen en de laatste innovaties.

Wij geloven in wat wij doen!

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, tegelijkertijd profiteert u ook nog eens van onze pragmatische aanpak, daadkracht en nuchterheid.

Wij zijn Fleet Resource
Team Fleet Resource

Fleet Resource, dé betrokken partner voor optimaal beheer van uw wagenpark en mobiliteit

  • Opgericht in 2015 . In totaal 35 jaar aan ervaring op het gebied van wagenparkbeheer.
  • VNA Leasing gecertificeerd.
  • Trackrecord op het vlak van optimaal wagenparkbeheer, kosten- en CO2-reductie.
  • Partnership: onafhankelijk adviseur over processen en beleid.
  • Professioneel, persoonlijk en snel voor alle belanghebbenden.
  • Wij bieden standaard maatwerk.

Maarten Bisschop

Dagelijks in beweging om het beste te halen uit onze mensen, zodat zij de beste dienstverlening kunnen leveren aan onze klanten.

René van der Laan

Elke dag meerwaarde leveren voor onze klanten, dat is mijn ambitie.

Marloes van der Laan-Venneman

Als alle cijfers weer kloppen, dan voel ik mij het beste.

Niels van der Meer

Ik ben doel- en resultaatgericht en denk graag met u mee.

Lennert van Bodegom

100% inzet om voor u het beste resultaat te bereiken.

Lars Mos

Met passie en enthousiasme zet ik mij graag in om alles uit het wagenpark te halen.

André de Vries

Uw mobiliteit is mijn energie!

Nigel Timmer

Iedere dag weer op zoek naar beste mobiliteitsoplossingen en ontwikkelingen voor de toekomst.

Kennismaken en ons ontmoeten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een praatje of een kennismakingsgesprek, wij denken graag met u mee.

Direct contact opnemen

Veel gestelde vragen

We beantwoorden graag een aantal veel gestelde vragen voor u, mocht u meer vragen hebben dan kunt u direct contact met ons op te nemen.

Voor wie is Fleet Resource er en wat doen ze eigenlijk?
Fleet Resource is er voor alle ondernemers, van klein tot groot. Met betrokken en ervaren vakmensen nemen wij op basis van abonnementsvorm wagenparkbeheer uit handen. Wij zorgen voor de beste deals en nemen daarnaast operationele werkzaamheden over.
Waarvoor kan ik bij Fleet Resource terecht?
Door te kiezen voor één van de modules profiteren ondernemers van het uitbesteden van wagenparkbeheer in abonnementsvorm. Een abonnement afnemen hoeft niet persé. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de wagenparkscan of men kan profiteren van tijdelijke ondersteuning of incidenteel wagenparkadvies.
Met wie werkt Fleet Resource samen?
Wij werken uitsluitend samen met de meest professionele leasemaatschappijen, dealerholdings en zakelijke autoverhuurders. Uitsluitend partijen die net als Fleet Resource, standaard maatwerk bieden.
Wat zijn de actuele bijtellingsregels in 2021?
Voor nulemissie-auto’s die niet op waterstof rijden, geldt 12% bijtelling slechts tot en met een cataloguswaarde van € 40.000.
Over de rest van de cataloguswaarde rekent de fiscus het reguliere bijtellingstarief van 22 procent. In 2020 gold nog een bijtelling van 8% met een hogere drempelwaarde van 45.000 euro.
Wat is bijtelling?
Bijtelling is een fictief bedrag dat betaald moet worden voor het in privé gebruik nemen van een auto van de zaak. De fiscale bijtelling wordt berekend op basis van een percentage van de fiscale waarde van de auto. Om de netto bijtelling te berekenen, vermenigvuldigt u dit bedrag met het tarief Inkomstenbelasting dat voor u van toepassing is. U dient bijtelling op te geven als u meer dan 500 kilometer per jaar rijdt voor privé doeleinden met een auto van de zaak.
Ik heb maar een paar zakelijke auto’s en wil snel, voordelig en flexibel rijden, kan ik hiervoor Fleet Resource benaderen?
Jazeker, Fleet Resource heeft een uitgebreid netwerk aan professionele leveranciers en garandeert inkoop tegen de beste voorwaarden. U heeft één aanspreekpunt die alles voor u regelt en daarnaast ontvangt u ook nog eens gratis wagenparkadvies.
Ik wil geen wagenparkbeheerabonnement, maar uitsluitend af en toe kennis inkopen bij Fleet Resource. Kan dat?
Ja hoor, aan de hand van een strippenkaart-model kunt u vooraf een aantal uren inkopen, waarbij u ook nog eens korting krijgt op het standaard uurtarief. Het aantal uren dat u in wilt kopen kunt u zelf bepalen.
Ondersteunt Fleet Resource ook bij shortlease?
× Kunnen we u helpen?