Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Een duurzaam en kostenefficiënt wagenpark voor Bolletje? Komt voor de bakker!

10 september 2021 / Nieuws

Bolletje is een Nederlands bakkersbedrijf met een warm hart die lekkere producten bakt voor iedereen en voor elk moment van de dag. Dit doen ze al meer dan 150 jaar samen met een kleine 400 medewerkers, verdeeld over hun bakkerijen in Almelo en Heerde.
Bolletje vindt het belangrijk dat medewerkers zich zakelijk optimaal kunnen bewegen. Daarom heeft Bolletje Fleet Resource geselecteerd als dé betrokken partner voor het beheer van hun wagenpark.

Kosten besparen
Bolletje koopt in tegen de beste voorwaarden. Fleet Resource voert het contractmanagement van de mantel- en leaseovereenkomsten uit. Op deze wijze worden de beste deals gegarandeerd en is Bolletje er zeker van dat de leasemaatschappijen zich aan de gemaakte afspraken houden. Bolletje maakt hierbij gebruik van het inkoopnetwerk dat is opgezet tussen Inbak (inkooporganisatie die productiebedrijven uit de foodindustrie vertegenwoordigt) en Fleet Resource.

Stappen in verduurzaming
Onder regie van Fleet Resource wordt het wagenpark van Bolletje verder verduurzaamd. De  nieuwe mobiliteitsregeling is inmiddels “in de lucht” waarbij wordt gestuurd op de inzet van elektrische auto’s. De volledige coördinatie ligt bij Fleet Resource, van het selecteren van de juiste elektrische leaseauto binnen de norm tot de installatie van het laadpunt bij de berijder thuis.

Tevreden berijders en medewerkers
Fleet Resource ondersteunt de medewerkers van Bolletje en vormt een persoonlijk en betrokken eerste aanspreekpunt.

Kortom, het wagenpark van Bolletje wordt geprofessionaliseerd, verduurzaamd en de kosten worden verlaagd. Meer weten en ook profiteren van alle voordelen? Neem gerust contact met ons op!

× Kunnen we u helpen?