Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Medewerkers van Kooi Camerabewaking gaan voortaan zorgeloos van A naar B tegen verantwoorde kosten

30 januari 2024 / Nieuws

Ruim 200 medewerkers van Kooi Camerabewaking zetten zich in voor de beste tijdelijke camerabeveiliging en broeidetectie in Europa. Vanuit eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk en Spanje levert Kooi Camerabewaking elke dag een bijdrage aan de bouw van de toekomst. Zo voorkomen ze diefstal en schade bij uw bouwplaats of locatie.

Kooi Camerabewaking vindt het belangrijk dat medewerkers zich zakelijk optimaal kunnen bewegen. Daarom heeft Kooi Fleet Resource geselecteerd als dé betrokken partner voor het beheer van hun wagenpark. Voor binnen- en buitenland.

Welke voordelen levert deze samenwerking op?
Fleet Resource neemt met betrokken vakmensen het wagenparkbeheer uit handen, maar welke voordelen levert dit nu concreet op?

Tevreden berijders en medewerkers
Fleet Resource ondersteunt medewerkers en berijders van Kooi en vormt een persoonlijk en betrokken eerste aanspreekpunt. Plezierig werken en net dat stapje extra zetten zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Efficiënt wagenparkbeheer leidt tot beheersing en besparing
Optimalisatie van het wagenparkbeheer is voor Kooi Camerabewaking één van de belangrijkste redenen geweest om voor Fleet Resource te kiezen. Fleet Resource neemt daarom alle operationele werkzaamheden uit handen en kijkt daarnaast ook kritisch naar processen en doet voorstellen voor verbetering. Onder regie van Fleet Resource is er een nieuwe, duurzaam en toekomstbestendig leasereglement ontwikkeld.

Verdere stappen in verduurzaming
Onder regie van Fleet Resource wordt het wagenpark verder verduurzaamd. Dit betekent CO2-reductie door het inzetten van 100% elektrische voertuigen, maar ook geeft Fleet Resource advies om zo efficiënt en zo effectief mogelijk gebruik te maken van de bestaande capaciteit.

Kortom, het wagenpark van Kooi Camerabewaking wordt geprofessionaliseerd, verduurzaamd en de kosten worden verlaagd. Meer weten en ook profiteren van alle voordelen? Neem gerust contact met ons op!

× Kunnen we u helpen?