Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Mogen we ons even voorstellen? – Marloes van der Laan

20 september 2022 / Nieuws

Wederom een collega “in beeld”. Wij introduceren deze week:

Marloes van der Laan
• 40 jaar
• Woont in Groningen, op nog geen 2km van kantoor!
• Getrouwd en heeft twee prachtige dochters
• Sinds mei 2022 werkzaam binnen Fleet Resource

Marloes werkt op onze vestiging in Groningen als medewerker backoffice en administratie. Haar belangrijkste taken zijn het verwerken van inkomende en uitgaande facturen en het doorvoeren van berijdermutaties bij onze klanten.

1: Wat zijn je ambities?

Zakelijk gezien zou ik mij graag meer verdiepen in het bedrijf en daardoor meer leren binnen mijn functie. Ik zou het fantastisch vinden als ik kan meewerken aan de groei van het bedrijf.
Als moeder van 2 prachtige meiden van 12 en 10 jaar en mijn lieve man wil ik graag alle aandacht aan hun kunnen besteden en er altijd voor hun blijven zijn.

2: Wat zou een nieuwe traditie kunnen worden binnen Fleet Resource?

Aangezien ik nog niet zo lang in dienst ben is dit misschien nog lastig om te zeggen aangezien ik de tradities nog niet zo goed ken. Maar ik denk dat het fijn zou zijn om allemaal regelmatig op 1 plek samen te werken aangezien we 2 locaties hebben.

3: Wat zijn je sterkste eigenschappen?

Ik wil graag alles goed en netjes doen. Dit perfectionisme is soms ook tevens direct mijn valkuil. ?

4: Wat is je mooiste vakantie ooit?

Onze huwelijksreis naar Canada was voor mij wel de meest fantastische vakantie ooit. We hebben toen zo genoten van het land, de prachtige natuur in de Rocky Mountains en de dorpen en steden die we bezocht hebben.

5: Wat is je favoriete auto?

Lastige keuze, mijn eigen Fiat 500 cabrio is toch wel een heerlijke auto voor de zomermaanden en onze Polestar 2 is heerlijk rijden omdat het elektrisch is en ik vind de vormgeving mooi. Dus tja, geen echte duidelijke voorkeur…..

6: Wat zou je doen als je 1 dag alles mag doen?

Even vliegen naar een prachtig subtropisch eiland waar we met het gezin kunnen genieten van de zon, warmte en elkaar.

7: Waar klaag je het meest over?

Ik ben soms niet echt goed in het verkeer. Ik kan mij al snel irriteren aan mensen die zich niet aan de verkeersregels houden. Op een weg waar je 80 mag rijden moet je dus niet 60 gaan rijden want dan ben ik niet stil in de auto.× Kunnen we u helpen?