Nieuws
Het laatste nieuws lezen?

Hubble denkt met ons mee en optimaliseert wagenparkbeheer

24 juni 2020 / Nieuws

Voor veel van onze klanten maken wij bij beheer van het wagenpark gebruik van fleet management software. Wij werken hierbij naar volle tevredenheid samen met Hubble.
Hubble denkt met ons mee en bespaart ons veel tijd.

Excel is verleden tijd
Zonder specialistische software ben je al snel aangewezen op Excel. De mutaties pas je in Excel op meerdere plekken aan, je houdt de historie bij en stuurt daarna verschillende mails naar alle betrokkenen over de wijzigingen.
Hubble werkt veel minder omslachtig. Met een paar klikken worden de mutaties doorgevoerd en worden alle betrokkenen geautomatiseerd geïnformeerd met de juiste tone-of-voice.

Grip op kosten
Wij maken dankbaar gebruik van de automatische factuurcontrole via Hubble.
We zien in één oogopslag wat er door de leasemaatschappij op de auto verhaald wordt. We detecteren vergissingen sneller en we kunnen eenvoudig bijhouden of een creditfactuur is ontvangen.

Informatie en veiligheid
Hubble heeft als eerste fleet management software leverancier het ISO-27001 certificaat voor informatiebeveiliging behaald. Er wordt door ons veel informatie verwerkt en de betrouwbaarheid waarop we met die informatie omgaan speelt daarin een grote rol. Met de ISO-27001 certificering voor Hubble tonen we aan dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn.

Gebruiksgemak voor zowel onze klanten als berijders
Sommige klanten raadplegen bij gelegenheid zelf ook Hubble om informatie in het fleetmanagementsysteem op te zoeken. Een controller geeft via het programma bijvoorbeeld eenvoudig akkoord op een nieuwe auto of een HR-afdeling checkt wanneer een bepaald contract afloopt. Het dashboard geeft een duidelijk overzicht en ze vinden snel de informatie die ze nodig hebben.

Meer weten?
Op www.hubblefleet.nl is alle info te vinden.
Ook het wagenparkbeheer aan ons uitbesteden èn gebruik maken van alle voordelen van Hubble? Neem contact met ons op!

× Kunnen we u helpen?